illanna aromaterápia

Otthon, édes otthon - termékismertető

2019. október 17. 22:51 - illanna.aromaterapia

Mindenki olyan otthonra vágyik, ahova, ha betér akkor elfogja a megnyugvás, a jó érzés, a biztonság, a felhőtlen boldogság.
 
Gyűjtögető vagyok. Sok apró mütyüröm van midnenfele, mert nekem ettől válik otthonossá egy hely. Így voltam ezzel mindaddig, amíg nem kezdtem el párologtatni..is. De hát nyílván nem fogom kidobálni, amiket már összegyűjtögettem. :P

Az ÉDES OTTHON illóolaját nem csak azoknak ajánlom, akik otthonosabbá szeretnék varázsolni a teret, ahol élnek, de azoknak is, akik szeretnék az otthon érzését behozni iskolába, óvódába, rendelésekre. Mert egy terápia is könnyebben halad, ha az ember otthon érzi magát, már az első pillanattól és a szülői ház sem tűnik olyan távolinak, ha biztonságot nyújtó illatban lehetünk egész nap.
 
Mindezekről gondoskodik az ylang ylang illata, amely nyugtat és segít kiegyensúlyozni az idegrendszert, a damaszkuszi rózsa által megszűnik az elszakadás félelme, a vanília az otthonteremtés minőségét teremti meg, az édesnarancs az örök jókedvet hozza elő, a hofa (ravintsara) a nyughatatlanságot csillapítja, a ceyloni fahéj az otthon melegét termeti meg, míg a pacsuli segít önmagunkra találni és oldja a búskomorságot.
 
És neked milyen az otthon illata?
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://illanna-aromaterapia.blog.hu/api/trackback/id/tr2415230476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása