illanna aromaterápia

EGYÜTT LENNI JÓ - termékismertető

2019. október 13. 21:09 - illanna.aromaterapia

Mit ad neked az EGYÜTT LENNI JÓ?

Érezted már úgy, hogy valaki mellett feltöltődsz? Hogy csupa kellemes érzés fog el? Hogy boldog vagy puszán azért, mert egy légtérben tartózkodtok? Az együtt lenni jó csupa olyan illóolajat tartalmaz, amik ezeket az érzéseket adják 

pexels-photo-697243.jpeg

A graphefruit felvidít és tisztít, a babér enyhíti a kimerültség érzetét, a rózsafa oldja a szorongást, a tömjén összekapcsolja a fizikai testet a lélekkel, az édesnarancs felvidít, a pálmarózsa a tökéletes egyensúly irányába visz, a hófa segít megnyugodni, a feketebors pedig segít feltölteni érzelmeinket.

Hát igen...ez az az illatkompozíció, amitől nem tudok szabadulni, mióta megismertem és a nyakamban hordom, szorgosan szagolgatom és a legteljesebb biztonságban érzem magam tőle. Hogy őszinte legyek, nem is akarok tőle megválni!

egyutt-lenni-jo-bio-diffuzorba-valo-illoolaj-eco-pranarom.jpg

Mikor használhatod? Bármikor  Kíváló segítség lehet azoknak a gyerekeknek, akik tele vannak feszültséggel, nem szívesen nyitnak mások felé, mindzoknak, akik lehangoltak, nyugtalanok.

*Limitált kollekció*

Keresd a webshopban! www.illanna.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://illanna-aromaterapia.blog.hu/api/trackback/id/tr6115217474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása