illanna aromaterápia

Napsugár az illóolajok erejével!

2017. október 23. 22:11 - illanna.aromaterapia

forest-2942492_1920.jpg

 

Felkelünk és kinézünk az ablakon. Még mindig esik. Szürke az idő. Nincs kedvünk semmihez. Na pont ilyenkor van a legnagyobb szükségünk az illóolajokra! Olvasd el, mit rejt a Fény esszencia magában!

A Fény esszencia 64-féle olaj erejét hordozza magában egy kis üvegcsében, amely gyerekeknél is kiválóan alkalmazható! Amint megérezzük az illatát, olyan, mintha kisütne a Nap! Nem vicc! :)

A legjobb megoldás stressz, levertség, vagy depresszió esetén – elég, ha csak beleszippantunk az üvegbe. Amikor stresszes helyen dolgoztam, mindig tartottam az asztalomon egy üveg Fény esszenciát és egy idő után arra lettem figyelmes, hogy a kollégáim sorban jönnek az asztalomhoz és kérnek a “nyugi-olajból”, majd felszabadultan távoznak.

Amikor a nyárból érthetetlen módon egy szempillantás alatt ősz lesz majd tél, minden reggel teszek 2 csepp Fény esszenciát a csuklómra és mélyen belélegzem. Ilyenkor nem probléma, hogy olyan illóolajok is vannak benne, amik fényérzékenyítőek (UV sugárzás hatására barna foltot hagynak a bekent felületen, ezért 8 óráig nem érdemes napra menni), hiszen nem igen éri a csuklómat napsugár. A damaszkuszi rózsa (Rosa damascena), mandarin (Citrus reticulata), tömjén (Boswellia carterii), narancs (Citrus sinensis), narancsvirág (Citrus aurentium fl.) illóolajaitól beindul a boldogság hormonok termelése, a negatív gondolatokat átfordulnak, a lelkünk megtelik örömmel. Napközben, amikor úgy érzem már megint szürke az idő, csak odaemelem a csuklómat az orromhoz és kiszippantom belőle az összes reggelről ott maradt illatot! 

Párologtatóba téve (8-10 csepp), vagy masszázshoz (15 ml sárgabarackmag olajban testmasszázshoz 8 cseppet keverjünk el, talpmasszázshoz 5-5 cseppet megfelelő mennyiségű hordozóolajban) is alkalmazhatjuk.

Itt beszerezheted: http://www.illanna.hu/webshop/illoolaj/illoolaj-keverekek/feny-esszencia-utitars-szett/

Ha segítségre van szükséged, vagy kérdésed lenne, keress bátran!

Nem szeretnél lemaradni az érdekességekről, akciókról, nyereményekről?- Kövess facebookon!


Nézz körül az Illanna aromaterápia webshopban!

forrás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://illanna-aromaterapia.blog.hu/api/trackback/id/tr2313209607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása